Rólam

Rácz Hajnalka EV

Miért én?

A közös képviselő feladatai törvénybe vannak foglalva. A hangsúlyt mégis minden képviselő másra helyezi.

Számomra a tulajdonosi szemlélet az egyik legfontosabb: a lakók valószínűleg életük legértékesebb vagyontárgyának kezelését bízzák rám, ezért bizalmukat meghálálva szeretnék gondoskodni róluk!

A precíz, átlátható, korrekt munka alap: havonta tájékoztatást küldök nem csak a tulajdonosi befizetésekről, de minden kiadásról is. Nincs annál bosszantóbb, mikor nem tudjuk mire megy el a sok közös költség.

Az agilis, gyors ügyintézés nélkülözhetetlen: senkinek nincs ideje a végtelen telefonokra, várakozásra.

Javítások, karbantartások, felújítások esetén a kivitelező cégek versenyeztetése, a választás a tulajdonosokkal egyeztetve, igényeik szerint történik.

Hatékony együttműködés, jó kommunikáció, napi kapcsolat: az internet világában már nem lehet kifogás.

Nincsenek rejtett költségek, nincs telefonköltség és egyéb díj.

Ajánlatkérés esetén szívesen szánok időt bármelyik társasház meglátogatására, a személyes bemutatkozásra.

Keressen bizalommal!

A társasházkezelői tevékenységem első lépéseit saját társasházunk iránt érzett tulajdonosi felelősségem motiválta. Évekig segítettem a közös képviselőnk munkáját, közben elvégeztem a szükséges képzéseket.

Majd 2019-től  ebben a zuglói 11 albetétes társashásházban átvettem a közös képviselői feladatokat. Időközben úgy alakult, hogy a családommal elköltöztünk. Mivel kedves szomszédaim továbbra is számítanak munkámra,  idén év elején létrehoztam egyéni vállalkozásom,  így további társasházak közös képviseletét is vállalom.

Természetesen nem tudok és nem is akarok nagy társaházkezelő irodákkal versenyezni. Egyszemélyben a napi 24 órás elérhetőséget sem tudom biztosítani, de a képviselt tulajdonosok életét mindenben igyekszem segíteni.   Nincs saját kivitelező csapatom sem, de kitűnő szakemberekkel találkoztam és dolgozom együtt, akik már bizonyítottak. 

A munkám Pomázról látom el. Ma már a legtöbb feladat online megoldható, de ha kell, ott vagyok!

Nagy hangsúlyt fektetek a korrekt elszámolásra, költséghatékony módszerek megvalósítására, hogy kézzel fogható megtakarításokhoz és így felújításokhoz juthassanak a Társasházak tulajdonosai. 

Célom a kölcsönös bizalmon alapuló, hosszú távú kapcsolat kialakítása, ezért minden erőmmel azon vagyok, hogy tudásom legjavát adva olyan szolgáltatást nyújtsak a társasházban élő emberek számára mely kölcsönös elégedettségünket szolgálja.

Elsősorban Zuglóban és Szentendre környékén vállalom kis és közepes társasházak képviseletét, könyvelését.

Referencia házak:

Zugló, Czobor utca 15.

Zugló, Róna utca 161.

Budakalász, Mező utca 7.

Érd, Puszpáng utca 6/B.