Rólam

Rácz Hajnalka EV

Számomra az igazi kihívás? Tulajdonosi összefogással társasházakat megmenteni a káosztól és rendet, egy kellemesebb és biztonságos lakókörnyezetet kialakítani az ott élők megelégedésére.

A társasházkezelői tevékenységem első lépéseit saját társasházunk iránt érzett tulajdonosi felelősségem motiválta. Ez a munka rendkívül sokrétű szakmai ismeretet kíván, ezért is tartottam fontosnak, hogy elvégezzem a társasházkezelő tanfolyamot. Évekig gazdasági ellenőrzést segítő személyként tevékenykedtem, majd a tulajdonostársak bizalmat szavaztak és megválasztottak közös képviselőnek. Ismereteim felfrissítéseként elvégeztem a Közös Képviselő Akadémia mesterképzését.

Nagy hangsúlyt fektetek a korrekt elszámolásra, költséghatékony módszerek megvalósítására, hogy kézzel fogható megtakarításokhoz és így felújításokhoz juthassanak a Társasházak tulajdonosai. Némi odafigyeléssel, egy korszerű banki szerződéssel, megfelelő biztosítással, locsolási vízmérő óra beszerelésével tetemes közös költség megspórolható.

Ehhez természetesen a hatékony együttműködés és jó kommunikáció elengedhetetlen.

Célom a kölcsönös bizalmon alapuló, hosszú távú kapcsolat kialakítása, ezért minden erőmmel azon vagyok, hogy tudásom legjavát adva olyan szolgáltatást nyújtsak a társasházban élő emberek számára mely kölcsönös elégedettségünket szolgálja.

Elsősorban Zuglóban vállalom kis és közepes társasházak képviseletét, könyvelését.